Metode de Plata

Produsele comandate de pe autocb.ro se pot plati prin: 

 • Numerar/Ramburs la curier cand se livreaza comanda;
 • Card Bancar folosind terminalul POS la curier cand se livreaza comanda (in functie de curier si zona in care se livreaza);
 • Plata online cu Card Bancar de Debit pentru plati integrale sau de Credit pentru plata in rate, plati procesate prin intermediul euplatesc.ro;
 • In rate online, fara card de cumparaturi, 100% digitala, fara hartii sau drumuri la banca prin TBI BANK;
 • Plata anticipata prin Virament Bancar.

Plata online cu card bancar prin intermediul EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard), GooglePay, ApplePay

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata online in rate egale fara dobanda prin cardul de cumparaturi al bancilor partenere autocb.ro

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (maxim 6)

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit?

Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:
 • Rate fara dobanda  
 • Perioada de gratie de pana la 56 de zile 
 • Comision zero la toate cumparaturile   
 • Plati sigure pe internet
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.  
 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international
 

Prin card de credit emis de Alpha Bank


"Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT). Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card. 

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului."

Prin card de credit emis de First Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji! Plateste prin cardul tau de credit pe websiteul autocb.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Franklin
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 1. Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
 2. Introduci datele cardului
 3. Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate. Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69! Start la cumparaturi !

Prin card de credit emis de Garanti Bank

* Detaliile pentru aceasta metoda urmeaza sa fie actualizate in curand

Cumperi acum, plătești mai târziu, prin  tbi bank

Alături de tbi bank, am implementat un sistem de plată în rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fără drumuri la bancă și fără card de credit. 
Pașii sunt simpli:
1.selectezi ca Metoda de plată, varianta "In rate online, fara card de cumparaturi“ și finalizezi/plasezi comanda;
2.vei fi redirecționat în pagina tbi bank – te rugăm să aștepți câteva momente până se realizează transferul
3.vei avea posibilitatea să alegi numărul de rate și valoarea lunara, dorite
4.te identifici la distanță pe baza cărții de identitate în original
5.semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe SMS. Este nevoie sa deții o sursă de venituri legală
6.după aprobare, noi îți livrăm comanda.
Pentru mai multe detalii, poți accesa link-ul următor: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa-2000