Reguli de Utilizare

Magazinul online www.autocb.ro este administrat de SC CARETTA SERV SRL denumintă în continuare vânzător având CIF RO33010116, înregistrată la Registrul Comerțului Iași cu nr. J22/583/2014, capital social 200 lei cu sediu social în Târgu Frumos, str. Pictor Theodor Neculuță, bl. TN, sc. A, ap. 19, Iași, România, telefon 0747090051 și contul bancar IBAN RO39PIRB2403775144001000 deschis la First Bank Iași.

Folosirea acestui site implică acceptarea regulilor și condițiilor de mai jos la care o sa ne referim sub denumirea de contract cu clienții. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC CARETTA SERV SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină.

1. Dreptul de autor

Întregul conţinut al site-ului www.autocb.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - sunt deţinute de SC CARETTA SERV SRL şi a furnizorilor săi fiind apărate de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al SC CARETTA SERV SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

2. Accesul la informațiile de pe site

SC CARETTA SERV SRL oferă tuturor utilizatorilor acces limitat cu drepturi aferente efectuării de comenzi, plăţi, produse etc... în interes personal, pe site-ul www.autocb.ro şi nu le conferă drepturile de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC CARETTA SERV SRL fară acordul prealabil scris al acesteia.

3. Produse și servicii

Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producator şi de asemenea, în limita stocului disponibil. SC CARETTA SERV SRL nu ofera nicio garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la functionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC CARETTA SERV SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective în Romania. Din acest motiv, SC CARETTA SERV SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul www.autocb.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastră de către reprezentanții fiecarei mărci.

SC CARETTA SERV SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de SC CARETTA SERV SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de SC CARETTA SERV SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metodă) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de voința si a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce însoțește produsul. Conform legislației române factura fiscală ține loc de contract de vânzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii prin e-mail și prin orice alte metode, nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică încheierea contractului la distanță. Confirmarea comenzii se face intotdeauna prin email si suplimentar telefonic, astfel încât după lansarea unei comenzi, confirmarea comenzii si acceptarea ei (sau anularea, modificarea și neacceptarea ei) de către vânzător se comunică prin email si suplimentar prin telefon cumpărătorului.

4. Prețurile

Prețurile prezentate sunt prețurile finale inclusiv TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Pretul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzari în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Nu exista limita minima de pret pentru comenzile plasate.

5. Livrarea

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în Romania. SC CARETTA SERV SRL își rezervă dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită la comenzi de peste 399 lei sau va fi in cuantum de 20 de lei la comenzile sub aceasta valoare. În cazul comenzilor livrate în provincie, pe lângă tariful perceput de SC CARETTA SERV SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care va fi adus la cunoștiința clientului în momentul confirmării comenzii. Mai multe detalii pe pagina dedicata http://www.autocb.ro/livrarea-produselor

SC CARETTA SERV SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CARETTA SERV SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni incă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua online folosind card de debit / credit, in rate, în avans prin ordin de plată (OP, caz în care se ofera o factură proformă) sau la livrarea produselor (ramburs la curier). SC CARETTA SERV SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă către SC CARETTA SERV SRL la adresa de e-mail office@autocb.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC CARETTA SERV SRL. Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul cărtii de credit online. În acest caz, SC CARETTA SERV SRL va solicita procesatorului de plăți electronice confirmarea securității și a validității tranzactiei și de asemenea va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

7. Garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garația practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului, care asigură direct sau prin reprezentanții săi service pentru produsul respectiv.

8. Comentariile și parerile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul www.autocb.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila. Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenintator, defăimător, care tulbură viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri si orice formă de spam.

SC CARETTA SERV SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății SC CARETTA SERV SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC CARETTA SERV SRL nu iși asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

9. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.autocb.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. SC CARETTA SERV SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzand modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. SC CARETTA SERV SRL nu va putea fi facută răspunzatoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.autocb.ro.

SC CARETTA SERV SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.autocb.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză, așa cum este specificat în clauza de confidențialitate a datelor.

10. Returnarea produselor

Clientul are dreptul de a notifica în scris SC CARETTA SERV SRL că dorește să renunțe la produs, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile și făra să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legislației românești. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facută proba ori instalarea. Mai multe informatii pe pagina dedicata https://www.autocb.ro/returnarea-produselor

11. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.autocb.ro sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator (client). În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor românești de judecată, părțile alegând competența instantelor de pe raza municipiului Iași. Clientul își asuma în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clientii.