Livrarea produselor

Livrarea produselor cuprinde o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SC CARETTA SERV SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor intotdeauna prin contactarea prin email sau telefonic, daca e-mail-ul nu este valid.

Livrarea produselor va fi:

  1. gratuita la comenzi de peste 399 lei sau
  2. in cuantum de 20 de lei la comenzile sub aceasta valoare

In cazul comenzilor livrate in provincie, inafara ariei de acoperire a Fan Courier sau Cargus, pe langa tariful standard perceput de SC CARETTA SERV SRL pentru produsele comandate, costul transportului pana la adresa specificata va fi suportat de catre cumparator in functie de numarul de km fata de cel mai apropiat sediu Fan Curier sau Cargus, cost ce va fi adus intotdeauna la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Totodata se poate opta pentru livrarea produselor intr-un sediu Fan Curier sau Cargus apropiat de adresa de livrare, urmand ca clientul sa ridice personal comanda. Fan Courier va pune la dispozitie urmatoarea pagina pentru a afla daca va aflati in aria de acoperire. Mai multe detalii pe pagina Fan Courier: http://www.fancourier.ro/acoperire/

Termene de livrare:

  1. până la 24h în municipiul Iași
  2. până la 48h în țară (de obicei 24h) in aria principala de acoperire a curierului
  3. se poate stabili telefonic in cazul unor comenzi speciale sau daca produsele nu sunt pe stoc

Termenul de livrare se ia în considerare din momentul confirmarii comenzii sau, în cazul platii prin OP, din momentul în care avem confirmarea ca plata a fost efectuata. 

Termenele de livrare pot varia in functie de activitatea interna Fan Courier sau Cargus si se pot inregistra intarzieri, independente de noi.

Deschidere Colet

Se poate opta  pentru serviciul "Deschidere Colet" ce va ofera posibilitatea verificarii starii produselor la livrare. Costul aceste optiuni este de 5 lei care se adauga la costul standard al livrarii. Acest serviciu nu va ofera posibiliatea testarii produselor ci va permite verificarea conformitatii produselor. Daca in urma verificarii se constata ca produsele nu sunt conforme, prezinta zgarieturi sau lovituri, recomandam refuzarea coletului si completarea unui Proces Verbal de constatare, in prezenta curierului. Atentie! procesul verbal nu va mai putea fi completat dupa plecarea curierului.