• SET Statie CB Portabila Storm TURBOEXTREME 2018 + Antena President Virginia

SET Statie CB Portabila Storm TURBOEXTREME 2018 + Antena President Virginia

Fara rating Scrie un review
892,00 lei
Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Cod:
K-TURBO
Brand:
Avanti
  • 0747 090 051 / 052

  • Livrare gratuita comenzi > 399 lei


Storm TURBOEXTREME 2018 statie cb portabila, Autosquelch, RF Gain, Ecou reglabil pe 3 trepte de intensitate, Roger Beep (Dual Tone), VOX, Autosquelch, LOCK (blocare a tastelor), 7 culori ale display-ului, Dimmer, filtre de zgomot ANL si NB, tehnologie SMD.

Dimensiunile mici o face foarte usor de folosit, iar multitudinea functiilor satisface cei mai pretentiosi utilizatori atat conducatori de autoturisme cat si de camioane.  Este similara in performanta cu o statie profesionala de dimensiuni mari care necesita un loc dedicat in habitaclu iar folosind setul de accesorii aceasta se poate folosi independent de autoturism. Mai multe detalii pe pagina produsului Storm Turboextreme 

Antena President VIRGINIA beneficiaza de un design complet nou, cu forma aerodinamica si inaltime foarte mica de doar 49 cm, aceasta fiind precalibrata.

Marele avantaj al antenei, pe langa inaltimea redusa, este faptul ca nu arata ca o antena cb obisnuita, ci se aseamana mai mult cu o antena radio regasita pe cele mai multe masini. De mentionat ca are doar 160 de grame dar asta nu inseamna ca este o antena fragila. Este construita din otel inoxidabil si carbon, este puternica, rezistenta si fiabila.  Montajul antenei este recomandat a se face in centrul geometric al cupolei masinii sau langa antena radio (in partea din centru-spate a cupolei), iar cablul foarte subtire de 4m vine in ajutor. 

Antena CB Virginia nu trebuie calibrata, iar performantele ei sunt remarcabile atat timp cat se respecta indicatiile de montaj. Mai multe detalii pe pagina produsului President Virginia


Caracteristici Statie
Putere Maxima Statie (W) 4
Tip Portabila
Scrie un review