Antena Radio CB Midland LC59, cu magnet, 72 cm

Fara rating Scrie un review
109,00 lei
Disponibilitate:
In Stoc
Cod:
LC5973
Brand:
Midland
  • 0747 090 051 / 052

  • Livrare gratuita comenzi > 399 lei


Antena Radio CB Midland LC59, cu magnet de 78mm si carcasa bobina transparenta, lungime de 72 cm. Putere maxim suportată: 300 W, SWR:  ≤1.2

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta de comunicare de 7 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pot duce la micsorarea acestei distante.

Baza magnetica

Baza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 78 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari.

Pachet complet

Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, baza magnetica si imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Caracteristici Antena
Lungime (cm) 72
Putere Maxima Antena (W) 300
Rabatabila Nu
Magnet Inclus Da
Conector PL
Scrie un review