• Modul de By-Pass PNI BPS01 pentru alarme auto PNI cu functie de pornire motor

Modul de By-Pass PNI BPS01 pentru alarme auto PNI cu functie de pornire motor

Fara rating Scrie un review
48,00 lei
Disponibilitate:
Stoc Furnizor (24-48h)
Cod:
PNIBYPASS
Brand:
PNI
  • 0747 090 051 / 052

  • Livrare gratuita comenzi > 399 lei


Modulul PNI BPS01 este utilizat atunci cand instalati un dispozitiv de pornire a motorului dotat cu sistem de verificare bazat pe unde RF (radio frecventa). Acest tip de sistem utilizeaza un chip, incorporat in cheia autovehiculului, ce transmite un semnal RF.

Acest semnal este receptionat printr-o antena (bobina) aflata in jurul contactului si apoi trimis catre sistemul de imobilizare. La receptia semnalului corect, sistemul de imobilizare va activa contactul si/sau sistemul de alimentare cu carburant. Daca se incearca o pornire a motorului dar sistemul de imobilizare nu primeste semnalul corect, acesta poate bloca contactul si chiar sistemul de alimentare cu carburant, astfel facand imposibila pornirea motorului de la distanta.

Modulul BPS01 este folosit pentru a ocoli sistemul de imobilizare atunci cand utilizati pornirea de la distanta, pastrand integritatea setarilor din fabrica a autovehiculului. Cand sistemul de pornire motor de la distanta nu este utilizat, sistemul de imobilizare functioneaza asa cum a fost setat din fabrica.


Scrie un review